Uitlaten.

Uitlaatsysteem of Downpipe van IPE, Milltek, Bull-X, FI, Armytrix of Akrapovič

Sportuitlaten zijn de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar een betere prestatie en meer vermogen. Door de verbetering van de uitlaatgassen krijgt de motor meer ademruimte, wat resulteert in een hoger vermogen en een sportiever geluid. Wij kunnen verschillende uitlaten, einddempers en downpipes leveren van verschillende grote merken van sportuitlaten.

Wil je wat sportiever maar niet té? Kies dan voor een resonated cat-back systeem met kleppendemper. Wil je opvallen? Kies dan voor een straight-pipe (alle dempers vervangen met open pijpen) vanaf de turbo, met of zonder kleppendemper. Met één druk op de knop van de afstandsbediening heb je de keuze voor bescheiden of juist een mooi sportief geluid.

Downpipe

Zou je graag willen dat je auto meer vermogen & koppel krijgt? Gaat het je om meer & sportiever geluid, of zelfs een Stage 2 of 3 tuning? Dan is een downpipe de uitkomst.

Onze rvs downpipes zijn zo ontworpen, dat de turbo optimaal kan presteren. Onze downpipes zorgen voor minder tegendruk waardoor de turbo sneller kan opspoelen en de druk beter (en veiliger) kan afvoeren. Dit resulteert in meer vermogen en newtonmeter koppel.

Bij chiptuning passen wij verschillende parameters in het motormanagementsysteem aan. Door wat meer lucht toe te voeren en meer brandstof in te spuiten levert je motor meer vermogen. Het is dan wel belangrijk dat het lucht/brandstof in een optimale verhouding blijft.

Bij onze downpipes heb je meerdere keuze’s. Een catless (zonder katalysator) downpipe of een downpipe met 200 Cells Sportkatalysator. Na het monteren van de downpipe zult u meteen merken dat uw auto beter op het gas reageert en de zogeheten turbo-lag grotendeels verdwijnt. 

Je zult iets meer vermogen ervaren na het plaatsen van een downpipe, maar nu heb je ook de mogelijkheid om veilig Pops & Bangs te laten programmeren of zelfs een Stage 2 tuning te verwezenlijken.

Nieuwe uitlaat

Maak direct een afspraak om jouw auto te voorzien van een downpipe of compleet nieuw uitlaatsysteem via onderstaande formulier. Wij nemen doorgaans binnen één werkdag contact met je op.

Contactgegevens.

Openingstijden:

  • Di – vrij: 10:00 t/m 19:00
  • Za: 10:00 t/m 16:00
  • Zo – ma: gesloten