Mercedes Chiptuning.

Uw Mercedes chiptuning specialist

Mercedes-Benz heeft erg veel geliefde modellen op de markt gebracht in Europa. Het is met de jaren steeds populairder geworden om een Mercedes te chiptunen. Supreme Tuning is specialist in chiptuning van Mercedes-Benz. Door de software van het motormanagement aan te passen is het mogelijk om uw Mercedes meer vermogen & koppel te geven. Na chiptuning heeft de motor gemiddeld ruim 30% meer koppel- en vermogen.  Bij een gelijkblijvende rijstijl kan de motor ook zuiniger worden in verbruik.

Wilt u uw Mercedes laten chippen door een professioneel bedrijf welke beschikt over een programmeur met meer dan 15 jaar ervaring? Neem direct contact op en wij zullen u voorzien van uitgebreide informatie over uw Mercedes, de mogelijkheden en een bijpassend offerte.

Mercedes laten chiptunen

Al onze software is uitermate zorgvuldig en veelvoudig ontworpen & getest op onze off-site 4WD Dyno. Bij het chiptunen van uw Mercedes A-, B-, C-, E-, S-Klasse, CLA, CLS, GLA, GLB, GLC, GLE, GLS, Viano, Vito, V-Klasse, Sprinter, Citan of de 43, 45, 53 of 63 AMG-varianten van voorgenoemde modellen, maken wij gebruik van op-maat getunede software voor elk model en motortype.

Met Chiptunen gaan we uw auto elektronisch aanpassen waardoor de motor van uw Mercedes beter presteert en efficiënter loopt. Door de motorcomputer (ECU) te herprogrammeren, zal het rijgedrag enorm verbeteren en dus het rijplezier met uw auto toenemen.

Er zijn verschillende stages mogelijk om de motor optimaal af te stellen op uw wensen. Bij een Stage 1 chiptuning wordt het originele motormanagement aangepast conform de marges opgegeven door de fabrikant. 

Bij Stage 2 chiptuning dient er een grotere downpipe (3 Inch) en eventueel een upgrade luchtfilter geplaatst te worden. Het afstellen van de motor vereist veel kennis van de techniek onder de motorkap.

Bij Supreme Tuning is er veel specialistische kennis aanwezig welke nodig is om een auto veilig te kunnen chiptunen. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan.

Mercedes benz modellen

Er zijn diverse modellen van Mercedes. Wij voeren chiptuning uit bij de volgende modellen: Mercedes A-, B-, C-, E-, S-Klasse, CLA, CLS, GLA, GLB, GLC, GLE, GLS, Viano, Vito, V-Klasse, Sprinter, Citan of de 43, 45, 53 of 63 AMG-varianten van voorgenoemde modellen. Bij elk Mercedes model kan er een verschillende motor onder de motorkap liggen.

Bij de Calculator-pagina kunt u alle uitvoeringen bekijken en zelf het type motor van uw auto selecteren om snel te kijken hoeveel vermogen en Newton meter koppel u voor uw uw auto kan verwachten.

Op de Prijzen pagina kunt u onze prijzen bekijken zodat u kunt inschatten wat het ongeveer zal kosten om uw auto door ons te laten optimaliseren. 
 
Bent u klaar voor een snellere Mercedes?

Uw Mercedes chippen

Maak direct een afspraak om uw auto te laten chippen via onderstaande formulier. Wij nemen doorgaans binnen één werkdag contact met je op.

Contactgegevens.

Openingstijden:

  • Di – vrij: 10:00 t/m 19:00
  • Za: 10:00 t/m 16:00
  • Zo – ma: gesloten